Jagermeister mixen

Jägermeister is sinds het ontdekken van de Jägerbomb enorm bekend geworden als mixdrank. Het mixen van Jagermeister wordt daarnaast ook veel gedaan met Cola en andere frisdranken. Op deze pagina lees je hoe je de lekkerste mixdrankjes met Jagermeister kunt maken.

De jägerbomb stamt af uit de wintersport, vooral tijdens het apré-skieen is de Jägerbomb enorm populair. Na een sportieve dag is de energie nog wel eens ver te zoeken, een Jägerbomb geeft je een energie boost om de avond af te maken.

Hoe maak je een Jägerbomb?

Het maken van een Jägerbomb is één van de redenen waarom mensen het leuk vinden om het te drinken. Het is namelijk een speciale manier. Je vult het glas voor ongeveer de helft met energydrank, waarna je vervolgens een shotje Jägermeister in het glas laat vallen. Tip van de experts: Zorg ervoor dat de Jägermeister ijskoud is. 

(Het drinken van een combinatie tussen een drankje met een hoog alcoholpercentage en cafeïne is echter niet volledig zonder risico, het is namelijk schadelijk voor het centraal zenuwstelsel)

Jagermeister met Cola mixen
Jägermeister mixen is makkelijk en kan met alle soorten frisdrank. Eén van de favoriete mixdrankjes met Jagermeister is die met Cola, maar ook met Cassis en Cherry Cola is het erg lekker. Je maakt het mixdrankje door je glas te vullen met ongeveer 1/3 á 1/4 jagermeister en door de rest van het glas bij te vullen met de frisdrank. Om het goed koud te houden raden we nog aan om ijsklontjes toe te voegen.

Ben je benieuwd naar lekkere en makkelijke cocktails? Bekijk onze top 11 cocktails van 2022!