Hoe kun je Likeur 43 mixen?

Likeur 43 mixen is één van de meest populairste mixdrankjes van 2022 in Nederland. Ondanks dat veel mensen Likeur 43 puur drinken, wordt het ook enorm veel gemixt met bijvoorbeeld Cola en Ice-tea. Likeur 43 staat ook wel bekend om de mooie Spaanse naam “Cuarenta y Tres”. Het is een erg bekende drank afkomstig uit het zonnige Spanje. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze likeur uit 43 verschillende ingrediënten. Het is de geur van Vanilla doet al doet vermoeden dat dit het hoofdingrediënt is, maar de combinatie met o.a. Citrus zorgt voor de juiste smaak. Lees verder hoe je Licor 43 mixt met andere dranken.


licor 43 mixen

Mixdrankjes met Likeur 43

Likeur 43 met warme koffie of chocolademelk
Het klinkt als een lastige of gewaagde mixdrank, maar het mixen van Likeur 43 met koffie of Chocomel is erg eenvoudig. Evenals bij vele andere mixdrankjes vul je het glas voor 1/4 met de drank en de rest met de Chocomel of Koffie. Perfect in de koude wintermaanden!

Likeur 43 Ice Tea
Voor wie Ice Tea als favoriete frisdrank geldt is deze mix perfect. Het glas dient te worden gevuld met ijsklontjes, waarna je vervolgens ongeveer voor 1/4 deel van het glas vult met de Likeur. Hierna vul je het met de Ice Tea en is je mixdrankje met Licor 43 klaar.

Likeur 43 met Spa Rood
Licor 43 mixen met Spa Rood is alleen voor de echte liefhebbers van bruisend water. Het is een combinatie die eenvoudig te maken is door ongeveer 1/5e deel van het glas te vullen met Likeur 43 en de rest met Spa Rood.

Likeur 43 Sinaasappelsap
Vul je glas voor 1/4 met de Likeur 43 en enkele ijsblokjes. Vervolgens vul je de rest van je glas met het Sinaasappelsap. Klaar is kees, proost!

Licor 43 met Cola mixen
Net zoals bij bijna elk mixdrankje is ook bij Likeur 43 de combinatie met Cola een juiste keuze. Je maakt het makkelijk door het glas voor 1/4 deel te vullen met Likeur en de rest met Cola. Voeg wat ijsblokjes toe om het lekker fris te houden.

Likeur 43 is erg eenvoudig en voor iedereen toegankelijk, de beste mix met Licor 43 is voor velen die met appelsap of jus d’orange. De combinatie tussen de fruitige smaak en de vanilla achtige smaak zorgt voor een enorme smaakexplosie. Maar ook de mix met frisdrank blijft het altijd goed doen. Licor 43 cocktails

Niet alleen de mixdrankjes doen het erg goed met Likeur 43, maar er zijn ook een hele boel cocktails met licor 43. De bekendste cocktails met Likeur 43 zijn de Balon 43, Puro 43 en de sangria 43. Deze cocktails zijn erg populair onder de liefhebbers van de drank, maar zijn nog erg onbekend onder de rest van de mensen. Ben je benieuwd wat de lekkerste cocktails van dit jaar zijn?

De beste cocktails met Likeur 43 maak je met behulp van de expertise van Drankmixen.nl. Hieronder vind je een lijst met de lekkerste cocktails met licor 43.

Shaken Carajillo Chocolate 43
Doe Licor 43 Chocolate in een cocktailshaker, voeg hier vervolgens een espresso en wat ijsblokjes toe. Schud de cocktailshaker en giet het in een glas vol met ijs.

Uno Más 43
Ingrediënten:

30 ml Licor 43 Original

40 ml ijskoffie (Ethiopië, medium geroosterd)

30 ml witte wijn (bloemaroma, zuur, jong)

10 ml jenever

Shaken Carajillo 43
Vul de cocktailshaker met Licor 43, voeg een hete espresso en wat ijsblokjes toe. Daarna schud je het en giet je het in een glas vol met ijs.