Tequila cocktails

De tequila cocktails die we vandaag de dag allemaal kennen en waarderen, zijn eigenlijk per ongeluk ontstaan. Er wordt gezegd dat de originele margarita in 1938 werd uitgevonden door een man genaamd Carlos Herrera. Hij probeerde een drankje te maken voor een van zijn klanten, Marjorie King, die allergisch was voor veel soorten alcohol. Dus besloot hij tequila te gebruiken als basis voor haar drankje. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis!

Er zijn veel verschillende manieren om een tequila cocktail te maken. Maar, er zijn een paar hoofdingrediënten die je nodig hebt, ongeacht welk recept je kiest. Natuurlijk, heb je tequila nodig. Je hebt ook limoensap en triple sec (of een andere soort sinaasappellikeur) nodig. Deze drie ingrediënten zijn de sleutel tot elke geweldige tequila cocktail.

Als je deze ingrediënten eenmaal hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt een klassieke margarita maken, een paloma, een tequila sunrise, of zelfs een tequila shot! De sky is the limit als het gaat om het mixen van cocktails met tequila.

Dus waar wacht je nog op? Pak wat tequila en begin vandaag nog met het mixen van heerlijke cocktails!

De lekkerste cocktails met tequila zijn :

1) Margarita

2) Paloma

3) Tequila Sunrise

4) Tequila Shot!

de lekkerste cocktails met tequila

Tequila Mixen

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je tequila kunt mixen in drankjes. Je kunt het mixen met frisdrank, sap, of zelfs gewoon water. Als je creatief wilt zijn, kun je tequila ook mengen met andere alcoholische dranken. Hier zijn enkele van de meest populaire manieren om tequila te mixen:

Tequila en Soda: Een van de meest populaire manieren om tequila te mixen is met soda. Deze combinatie wordt vaak een “Tequila Sunrise” genoemd. Om een Tequila Sunrise te maken, meng je 3 delen tequila met 6 delen soda.

Tequila en Sap: Een andere populaire manier om tequila te mixen is met sap. Je kunt elke soort sap gebruiken, maar sinaasappelsap is het meest populair. Om een Tequila Sunrise te maken, meng je 3 delen tequila met 6 delen sinaasappelsap.

Tequila en Water: Als u gehydrateerd wilt blijven terwijl u tequila drinkt, kunt u het mengen met water. Deze combinatie wordt vaak een “Tequila Sunset” genoemd. Om een Tequila Sunset, meng 3 delen tequila met 6 delen water.

Tequila en andere alcoholische dranken: Als je creatief wilt zijn, kun je tequila ook mixen met andere alcoholische dranken.