Mimosa cocktail

De mimosa is een cocktail gemaakt met champagne en sinaasappelsap. Het is een verfrissend en feestelijk drankje dat perfect is voor feestelijkheden. Het speciale aan de Mimosa is dat het heel makkelijk te maken is, en maar twee ingrediënten nodig heeft. De mimosa is ontstaan in Frankrijk, en is genoemd naar de Mimosa boom.

Het belangrijkste om te onthouden bij het maken van een mimosa is het gebruik van vers sinaasappelsap. Dit zal het verschil maken in de smaak van uw drankje. Als je geen vers sinaasappelsap kunt vinden, kun je bevroren sinaasappelsapconcentraat gebruiken. Zorg er wel voor dat je het ontdooit voor je het in je drankje gebruikt.

mimosa cocktail in prosecco glazen

Mimosa Cocktail Recept

Mimosa’s worden het best gekoeld gedronken, dus zet je champagne en sinaasappelsap in de koelkast voor je de drankjes maakt. Als je op zoek bent naar een

Instructies

1. Schenk champagne in een champagneglas

2. Voeg sinaasappelsap naar smaak toe

3. Geniet ervan!

De Mimosa is een klassieke cocktail die perfect is voor elke gelegenheid. Of u nu een speciale gebeurtenis viert of gewoon geniet van een avondje uit met vrienden, de Mimosa voegt wat plezier en opwinding toe aan uw avond. Proost!