Sex on the beach

Sex on the beach is een heerlijke mix van wodka, perzik schnaps, sinaasappelsap, en cranberry sap. Het is het perfecte drankje voor een zomerse dag, of elke dag dat je toe bent aan een tropisch tintje. De zoetheid van de perziken en sinaasappelen wordt gecompenseerd door de zuurheid van het cranberrysap, waardoor het een verfrissende en unieke smaak. Dit drankje zal zeker in de smaak vallen bij elk publiek, en is een geweldige manier om je barmanstalenten te tonen.

De cocktail is ontstaan in de jaren ’80, en is sindsdien een klassieker geworden. Het is een populaire keuze voor feesten en evenementen, en is altijd een hit bij de gasten. Als u op zoek bent naar een leuk en feestelijk drankje om te serveren op uw volgende bijeenkomst, kijk dan niet verder dan deze cocktail. Deze verfrissende drank is zeker om iedereen te behagen, en zal laat je achter met een paar mooie herinneringen.

Het bijzondere aan de sex on the beach cocktail is dat het met elke soort wodka gemaakt kan worden, dus je kunt je favoriete merk gebruiken. Hetzelfde geldt voor de perzik schnaps, dus voel je vrij om te experimenteren met verschillende soorten en merken tot je de perfecte combinatie voor jou vindt. Dit drankje is ook heel gemakkelijk te maken, dus zelfs als je geen ervaren barman bent, moet je het kunnen.

sex on the beach cocktail recept

Hoe maak je een Sex on the beach cocktail?

Ingrediënten:

– 30ml wodka

– 30ml perzik likeur

– 90ml sinaasappelsap

– 30ml cranberrysap


Instructies voor Sex on the beach:

1. Vul een shaker met ijsblokjes.

2. Voeg alle ingrediënten toe aan de shaker en schud goed.

3. Giet de drank in een glas gevuld met verse ijsblokjes.

4. Garneer met een schijfje sinaasappel of een kers, indien gewenst.

Nu je weet hoe je de Sexonthebeach cocktail maakt, ga er op uit en begin met het mixen van dit heerlijke drankje voor je vrienden en familie. Ze zullen het vast geweldig vinden, en jij zult het gesprek van de dag zijn als je laat zien wat je kunt als barman. Dus waar wacht je nog op? Begin met mixen!

Verschillende varianten

Varianten op deze cocktail zijn ook populair, dus experimenteer gerust met verschillende soorten vruchtensap of voeg zelfs een scheut champagne toe voor een echt feestelijk drankje. Als u een alcoholvrije versie van deze cocktail wilt maken, laat u gewoon de wodka en perzikschnaps weg en verhoogt u de hoeveelheid sinaasappelsap en cranberrysap. Deze drank wordt ook wel gemaakt met een verscheidenheid van verschillende alcoholen, dus als wodka niet je ding is, probeer het dan met rum, gin, of tequila. Welke combinatie je ook kiest, deze cocktail zal zeker een hit zijn!