Malibu mixen

 Het mixen van Malibu is bekend geworden door de enorme populariteit onder jongeren van de Malibu-Cola mix. De malibu cola is een mixdrank die veel wordt geserveerd in clubs en bars. Daarnaast is het ook erg makkelijk om zelf mixdrankjes met malibu te maken. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je de lekkerste mixdrankjes met Malibu kunt maken. Malibu is ook puur te drinken, maar zoals wij altijd zeggen: Er gaat niets boven een perfecte mix.

Daarnaast zijn er veel verschillende cocktails te maken met Malibu, benieuwd wat de lekkerste cocktails van 2022 zijn? Bekijk de lijst van Drankmixen.nl

Malibu Cola
De bekendste mix met Malibu is altijd al die met Cola geweest. Het mixen van Malibu met Cola is erg makkelijk, zo vul je het glas voor 1/3 met Malibu en vul je het voor de rest bij met Cola. Mocht het hartje zomer zijn, voeg dan wat ijsklontjes toe om het koel te houden. Ben je meer fan van Vanilla Cola of Cherry Cola, schroom je niet en test het uit! 

Malibu met sodawater
Een erg onbekende mixdrank die nog niet veel wordt geserveerd is die van Malibu en Sodawater. Je maakt hem door 1/4 van het glas te vullen met de Malibu. Vervolgens nog 1/4e met bruisendwater en als laatste vul je het aan met limoensap. Om het af te toppen garneer je nog een schijfje limoen en leg je muntblaadjes in je drankje.

Malibu Ice Tea
De Malibu Ice Tea mix stamt af van de Malibu Cola mix, maar is zeker niet minder lekker. Je maakt hem door 1/4 van je longdrinkglas te vullen met Malibu en door vervolgens de rest bij te vullen met Ice Tea. Proost!

Pina Colada
Wil je weten hoe je de lekkerste pina colada kunt maken?