Safari mixen

Het mixen van Safari drank zorgt voor exotische mixdrankjes, dat is één ding dat zeker is. Safari is een likeur met een tropische smaak, wat komt door het gebruik van passievrucht, papaja, mango, limoen en citroen. Safari staat bekend om de vorm van de fles, welke gevuld is met een alcoholpercentage van 20%. Onder de foto lees je hoe je de perfecte cocktail met Safari maakt of wat de juiste afstemming met de sinaasappelsap is. Onthoud altijd, je leert pas wat je het lekkerste vindt om te mixen met Safari wanneer je zelf gaat testen. Geen combinatie is te gek! Safari mixen maakt je exotische avond compleet.

mix safari

De lekkerste mixdrankjes met Safari drank

Het mixen van Safari is niet zo eenvoudig als bijvoorbeeld het mixen van Bacardi of Amaretto. Bij die dranksoorten is het namelijk het geval dat het met vrijwel alles te mixen is. Safari is meer bedoelt om cocktails mee te maken en dus zie je dat het vaak gemixt wordt met Sinaasappelsap. Een verse Jus D’orange mixen met Safari zorgt voor een kleurrijk zomers mixdrankje. Deze mixdrank wordt ook wel de Safari Orange genoemd.

Safari ICE

De Safari ICE is mixdrankje die wordt gemaakt door het mixen van Safari met Ice Tea. Hierbij wordt een derde deel van het glas gevuld met Safari en wordt de rest gevuld met Ice Tea. Belangrijke tip hierbij is om het glas eerst te vullen met ijs, om er zo voor te zorgen dat het een lekker koel en fris drankje is.

Safari drank met Spa Rood

Safari kun je ook mixen met Spa Rood (of een andere soort bruisend water). Deze mixdrank is eigenlijk bedoeld voor mensen die niet een te zoet mixdrankje willen, maar toch willen genieten van de smaak van Safari. 

Safari – Cola (SACO/SAFCO)

Het mixdrankje dat qua naam nog wel eens wordt verward met een Baco, maar qua smaak compleet een andere kant laat zien. Safari met Cola kan worden gezien als een combinatie tussen tropisch en bitter. Naar onze zeggen niet de beste keuze als je gaat mixen met Safari, maar zeker het proberen waard. Vul het glas met ongeveer 1/4 Safari en de rest met cola. Ook al kan het ook geen kwaad om het gewoon half om half te doen. Vanwege het relatief lage alcoholpercentage van Safari kun je best wat experimenteren met meer Safari in het glas.

Safari drank – SevenUp (SAFUP)

Onder vrouwen ook wel bekend als: “Safa Up”. Een populair mixdrankje onder vrouwen is Safari met SevenUp, lekker zoet en niet te sterk. Ideaal voor in de club als het aan ons ligt. Maar toch valt het reuze mee hoe populair het mix drankje is. Maar dit zal vast komen doordat Safari vaker wordt overgeslagen tijdens het uitgaan. Dit heeft te maken met het relatief lage alcoholpercentage. Om terug te komen op het mixen van Safari met Seven Up. Doe dit door zelf te testen met hoeveelheden en combinaties. Het is namelijk voornamelijk van belang hoe sterk je hem zelf wilt maken. Zolang de smaak maar goed is.

Lijst van Cocktails met Safari drank

Caribbean Cocktail

Coco Dream

Dutch Vibe

Fallen Angel

Five Points

Freaky Dragon

Funny Bunny

Honky Ponky

Josti

Mambo

Mezzone

Mug in space

Orange Safari

Rainbow Love

Safari Liptonice

Shoot the Monkey

Sniper

Spion


Wat is Safari Drank?

Safari drank is een fruitlikeur met een hele exotische smaak. De likeur wordt gemaakt door middel van een combinatie tussen verschillende tropische fruitsoorten, zoals passievrucht, mango, maracuja, en papaja. Zoals op deze pagina te vinden is kun je Safari drank mixen met enorm veel andere soorten drank. Het heeft een laag alcoholgehalte van 20%, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. En door zijn warme, zoete smaak is het ook nog is lekker om puur met ijs te drinken.