Pornstar Martini

De Pornstar Martini is een cocktail gemaakt van vanille wodka, passoa, passievruchtsap, eiwit, limoen en passievrucht. Deze cocktail smaakt naar passievruchten en wordt koud gedronken. Op traditionele wijze wordt er bij deze cocktail een glas prosecco gedronken. Deze cocktail is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk door barman Dino Joannides.

Als je een Pornstar Martini maakt, zorg er dan voor dat je ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt. Hoe beter de kwaliteit van de sterke drank en de sappen, hoe beter je cocktail zal zijn. Zorg er ook voor dat je het eiwit goed schudt voordat je het aan de cocktail toevoegt. Dit zorgt ervoor dat je cocktail mooi schuimig wordt.

Je kunt de cocktail ook maken met verschillende soorten sterke drank. U kunt bijvoorbeeld rum of gin gebruiken in plaats van wodka. U kunt ook verschillende sappen gebruiken, zoals sinaasappelsap of grapefruitsap. Als je een alcoholvrije versie van deze cocktail wilt maken, kun je in plaats van de prosecco een vruchtenpunch of bruiswater gebruiken.

De Pornstar martini cocktail is een geweldige keuze voor feestjes en bijeenkomsten met vrienden. Met deze cocktail komt het feest zeker op gang! Het bijzondere aan deze cocktail is de passoa, die de drank zijn karakteristieke rode kleur geeft. De passoa is een Braziliaanse likeur gemaakt van passievruchten. Deze likeur geeft de Pornstar martini cocktail zijn unieke smaak.

Pornstar Martini cocktail

Pornstar Martini Recept

Ingrediënten:

30ml vanille wodka

45ml Passoa

5ml limoensap

15ml passievruchtensap

1 eiwit

Passievruchten, voor garnering


Instructies

Een Porn star Martini cocktail wordt het best geserveerd in een gekoeld glas. Om de Pornstar martini te maken, mix je alle ingrediënten en serveer je hem over ijs. Garneer met een schijfje limoen en een passievrucht. Geniet van je Pornstar Martini cocktail!

Proost!