Hoe moet je Bacardi mixen?

Bacardi mixen is enorm populair onder jongeren, maar niet alleen jongeren vinden het lekker om het te Bacardi te mixen. Het is een rumsoort die met veel andere soorten drankjes is te mixen. Het alcoholpercentage van Bacardi is relatief laag en je kunt zelf bepalen hoeveel Bacardi je aan je drankje toevoegt. Populaire mixdrankjes met Bacardi zijn ”Baco” en de combinatie tussen Bacardi Razz en Seven-Up. Maar Bacardi is een goede dranksoort om zelf mee te experimenteren. Ben je vanuit jezelf meer een fan van Cassis of Dubbelfris? Probeer het dan daar eens mee te mixen. Wie weet heb jij wel hét mixdrankje uitgevonden en vinden we hem binnenkort terug in onze lijst met lekkerste mixdrankjes. Ook Bacardi Razz mixen wordt besproken, hierin is net zoals het mixen van Bacardi enorm veel mogelijk! Bacardi wordt in 2021 steeds meer gedaan én kent haar pieken in de zomermaanden vanwege de fruitige smaak.

Voorbeelden van mixdrankjes met Bacardi: 

Bacardi – Cola (BACO)

Het bekendste mixdrankje met Bacardi is voor een ieder wel bekend, dat is natuurlijk de welbekende BACO. De populariteit omtrent een ”Baco’tje” is er al sinds een hele lange tijd, maar sinds Bacardi Cola ook in blikjes te koop is kunnen we concluderen dat het de meest gedronken mixdrank is. Zowel jong als oud geniet nog vaak van het mixen van Bacardi met Cola. De beste manier om dit te doen is door ongeveer een derde van het glas te vullen met Bacardi en de rest met Cola. Hierbij is het van belang dat je zelf inschat hoeveel alcohol je wilt en hoe sterk je de smaak van de Bacardi wilt. 

Bacardi – SevenUp (ICE)

De veelzijdigheid van Bacardi komt maar weer eens naar voren. Het is eigenlijk gewoon met elk soort drank te mixen. Dat blijkt maar weer als we kijken naar de mogelijkheid om het te mixen met SevenUp. Deze mixdrank is zo eenvoudig als het strikken van je schoen. Alleen hoef je hier geen diploma voor te hebben. Je hoeft enkel het glas voor 1/3 te vullen met Bacardi en de rest met SevenUp. Om het iets minder sterk te maken is ook nog lekker om wat ijs toe te voegen. Succes!

Bacardi met Fanta (Raket)

Het mixen van Bacardi met Fanta is een iets minder populaire mixdrank. Omdat veel mensen het mixen van Bacardi al gelijk associëren met Baco wordt het mixen met Fanta al vaak vergeten. Mixen van Fanta met Bacardi is eigenlijk ook beter met Bacardi Razz. Vandaar dat verder naar onder op deze pagina uitgebreider op in wordt gegaan.

Voor het mixen van Bacardi met Ice Tea is een speciale toevoeging nodig om de maximale smaakexplosie te creëren. Zo is het van belang dat er ijs wordt toegevoegd en dat er gebruik wordt gemaakt van een eetlepel limoensap. Dit zorgt ervoor dat de smakencombinatie beter tot zijn recht komt en het er uit komt te zien als een soort cocktail. Het mixen van Bacardi met Ice Tea kan ook eenvoudig door simpel een derde van het glas te vullen met Bacardi en de rest met Ice Tea.

Bacardi Razz mixen

Bacardi Razz Mixen

Het mixen van Bacardi Razz is eigenlijk heel eenvoudig, want door de fruitige smaak die Bacardi Razz zelf al heeft is er weinig nodig om het nog lekkerder te maken. Mixen van Bacardi Razz kan dus eigenlijk met alle soorten frisdrank. Bacardi Razz wordt het vaakst gemixt met Seven-up, maar ook zelfs met limonade is het een lekker zomers mixdrankje.

Ben je meer op zoek naar een sterk mixdrankje? Dan is het allereerst aan te raden om meer Bacardi Razz toe te voegen aan het mixdrankje. Maar daarnaast kun je bijvoorbeeld ook Bacardi Razz mixen met Amaretto. Hierbij vul je het glas voor een derde deel met Bacardi Razz en de rest met Amaretto. Hierdoor combineer je de fruitige smaak van Bacardi Razz met de bittere smaak van Amaretto. 

Ook het welbekende mixdrankje Raketje wordt gemaakt door middel van het mixen van Bacardi Razz.  Een raketje als mixdrankje is op twee manieren mogelijk, zo kun je een shotje maken en een mixdrankje maken. Wil je een lekker zoet shotje maken? Vul dan je (klein) glas met een heel klein beetje Bacardi Razz, een klein beetje Fanta en vul dit vervolgens bij met Flugel. Het mixen van een Raketje kan ook gewoon als mixdrankje; doe dit door een derde deel van het longdrinkglas te vullen met Bacardi Razz, vervolgens vul je het glas bij met Fanta (bijna tot het maximale) en voeg vervolgens een glaasje Flugel toe. Hierdoor zal er een kleurencombinatie ontstaan welke refereert aan het bekende ”Raketje”. Raketje als drank is bekend in de zomerse gebieden als Mallorca, Albufeira en Llorett. Dit heeft er allemaal mee te maken dat het mixen met Fanta en Flugel zorgt voor een enorm zoete smaakexplosie.

Lekkerste mix met Bacardi Razz

Het lekkerste mixdrankje met Bacardi Razz is lastig te zeggen als er zoveel lekkere mixdrankjes zijn. Maar na lang testen vinden wij bij Drankmixen.nl dat het mixen van Bacardi Razz met Safari én Cassis het lekkerst is. Dit klinkt als een vreemde combinatie, maar de smaken sluiten perfect op elkaar aan en zorgen voor zoete smaakexplosie. Je zult vast denken: die gasten zijn gek! Onze enige reactie hierop kan natuurlijk alleen maar een advies zijn om het zelf te testen. Vul het glas met elk één derde Bacardi Razz, Cassis en Safari. We hopen dat je het zult testen en ervaart wat het beste mixdrankje met Bacardi Razz is. Om toch nog even aan te geven dat we niet helemaal gek zijn, een raketje komt toch wel in de buurt met een tweede plaats. Het blijft een favorietje in de zomer en kan niet worden vergeten als het gaat om mixjes met Bacardi Razz.

Bacardi Lemon mix

Bacardi Limon mixen is sinds de hit “Ik ga zwemmen” van Mart Hoogkamer enorm populair in Nederland. Vandaar dat Drankmixen deze sinds 2021 ook heeft toegevoegd aan de lekkerste mixjes met Bacardi. De Bacardi Lemon mix is net als Bacardi Razz en de originele Bacardi met van alles te mixen. Toch blijft het het lekkerst om het te mixen met zoete of fruitige dranken. Denk hierbij aan Sinas of verse Jus D’orange. Bacardi Limon mixen wordt ook wel met cola gedaan, maar vanuit onze ervaring raden wij aan om meer te kiezen voor een zoete combinatie dan voor een bittere. Gooi de Bacardi Lemon lekker in de mix met jou favoriete frisdrank of andere drank en je hebt de avond van je leven. Desnoods kun je Bacardi Lemon ook puur drinken, maar daar moet je wel een echte tijger voor zijn ;). De Bacardi Lemon mix is de perfecte oplossing voor een gekke avond met een lekker drankje.

De beste mix met Bacardi Lemon

De lekkerste mix met Bacardi Lemon blijven toch de zoete frisdranken. Een combinatie met de limoen smaak van de Bacardi Lemon zorgt voor een frissen en fruitige smaak. Je mixt Bacardi Limon door het glas voor ongeveer 25% te vullen met Bacardi Lemon én de rest van het glas te vullen met een lekkere frisdrank. De keuze van de frisdrank ligt natuurlijk bij jezelf, want er zijn eindeloos veel mogelijkheden met deze drank. Onze tip; Probeer Bacardi Lemon eens in de mix met een verse sap. Je zult verstelt staan van deze “nieuwe” en “onbekende” smaak. 

bacardi lemon mix in een cocktailglas

Benieuwd naar cocktails met Bacardi? Bekijk dan onze lijst met de lekkerste cocktails van 2022! Via de link hieronder vind je de lijst.